Onwijs bedankt voor het bezoeken van onze website! Helaas is onze webshop tijdelijk gesloten, mocht u een lopende bestelling hebben lopen; nog in het bezit zijn van een tegoed/korting code en deze graag in willen wisselen? Dan kunt u middels onze support pagina contact met ons opnemen.

Waarom is onze webshop dicht?

Onze webshop is dicht omdat wij graag verder willen groeien, dit kunnen wij momenteel alleen doen door een langere besteltijd beschikbaar te stellen (voor 23:59 besteld volgende dag in huis) en dit kunnen wij helaas niet met onze eigen webshop aanbieden op dit moment. Gelukkig kunnen wij dit wel middels Bol.com aanbieden en zal hier onze voorraad beschikbaar zijn.

Gaat de webshop ooit weer open?

Ja zeker! Wij willen graag de webshop z.s.m. weer openen en als we dit doen zullen we ook een langere besteltijd hebben. Ook zal de voorraad beter beheerd worden (Dit was ook tevens een reden om de webshop tijdelijk te sluiten). Daarnaast willen wij graag de extra tijd die wij momenteel besparen gebruiken om meer kwaliteit in onze service en producten te stoppen en klanten beter en sneller te helpen.

Waar kunt u bij ons bestellen?

Voor nieuwe producten & tot 23:59 te bestellen: Link

Voor kleine nieuwe producten (tot 17:00 bestellen) en retourdeals: link