Op deze pagina vindt u alles over het verzenden en routeneren van onze producten. Mocht u toch nog vragen hebben? Neem dan contact op via support@hammer-trading.eu of 085 087 1044

Verzenden

Alle producten worden d.m.v. PostNL verstuurd. Hier heeft u zelf de keuze om deze verzekerd of onverzekerd te verzenden.

De producten zullen altijd zorgvuldig verpakt worden om glasschade zoveel mogelijk te voorkomen. Echter zijn wij niet verantwoordelijk voor transportschade. Als u dit ook gedekt wilt hebben dient u voor de verzekerde optie te gaan.

In het kader van duurzaamheid recyclen wij zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal en wordt er gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare materialen, te denken aan papier i.p.v. plastic tape & labels.

U kunt uw bestelling de volgende werkdag verwachten indien u bestelt voor 17:00 (PostNL).

Afhalen kan op afspraak.

Spoedzending? Neem dan contact met ons op via 085 087 1044 of via support@hammer-trading.eu

Retourneren

Mocht u om wat voor reden dan ook uw order terug willen sturen?

Dat is geen probleem; zorg ervoor dat u uw bestelling volledig* en zo goed mogelijk inpakt is (denk hierbij aan bijv. glas!).

Daarnaast kunnen artikelen die op wat voor manier dan ook ergens in of op verwerkt dienen te worden niet terug gestuurd worden. Te denken aan items die ergens opgeplakt dienen te worden of ergens in geplaatsts moeten worden waardoor het product niet meer in nieuwstaat verkeerd.

Het artikel dient dus zonder gebruikerssporen terug geleverd te worden.

Bij het terugsturen is het de voorkeur om verzekerd te verzenden aangezien wij niet aansprakelijk zijn voor transportschade. (Let op! Doet u beroep op garantie? U krijgt alleen de verzendkosten vergoed die u ook zelf besteed heeft bij de aanschaf. Bij een retour voor zowel binnen als buiten de 14 dagen bedenktijd dient u zelf de verzendkosten te betalen, daarnaast moet de bestelling ook compleet zijn en geen gebruikerssporten bevatten).

U kunt het volgende formulier invullen en samen met uw bestelling inpakken en opsturen naar het aangegeven adres vermeld op het formulier.