HammerTRADING

HammerTRADING is een handelsnaam van HammerTECH welke wordt gebruikt voor het verkopen van HammerTECH (technische producten), HammerTRADING (non-technische producten) en producten van andere merken via Bol.com en onze eigen webshop.

Via onze eigen webshop leveren we alle producten in zowel Nederland als België.

Zoals net benoemd verkopen wij ook als verkooppartner via Bol.com. Dit doen wij onder 2 namen.

  • HammerTRADING.nl voor onze retourdeals (alle prijzen zijn dan incl. btw, verzend, Bol-bijdrage en transactie kosten).
  • HammerTRADING.eu voor onze Nederlandse klanten (alle prijzen zijn dan incl. btw, verzend, Bol-bijdrage en transactie kosten.

Dit betekent dat wij teruggestuurde producten controleren en voor een schappelijke prijs via ons andere account weer opnieuw verkopen om zo vernietiging te voorkomen.

Klanten uit beide landen op deze plek terecht. En wat maakt deze plek zo speciaal? Al onze prijzen zijn incl. BTW maar excl. verzend, Bol-bijdrage en transactiekosten.

Op deze manier kunt u zelf kiezen hoe de order wilt ontvangen en voor welk bedrag!

Daarnaast houden wij ons ook bezig met sourcing (vinden en inkopen van producten) en de verkoop van producten voor andere ondernemers met als laatste toevoeging: e-fulfilment waarbij wij orders van andere webshops en Bol verkooppartners picken & verzenden.


HammerTECH

HammerTECH is in 2012 door Elwin Hammer opgericht als hobby bedrijf dat zich voornamelijk bezig hielt met ICT & software ontwikkeling. Tussentijds hebben wij ook veel hardware ervaring op kunnen doen en zijn wij nu ook gespecialiseerd in embedded/IoT systemen/custom hardware/firmware.

Momenteel bieden wij ICT-diensten, custom software & hardware aan. En binnenkort zal er ook een volledig zelfontworpen domotica systeem beschikbaar zijn.

Kortom: wij hebben ruim 7 jaar brede ervaring op ICT, software & hardware gebied. En kunt u bij ons terecht voor allerlei (elektro) technische vraagstukken voor uw:

  • ICT-omgeving
  • Eigen software/firmware
  • Eigen hardware/apparatuur
  • Website bouw & hosting
  • IoT
  • Batterij-reparatie

En zo kunnen wij van uw wens of droom een realiteit maken voor een eerlijke prijs.

Wij doen bijna alles binnenshuis, van ontwerp tot productie. Zo houden wij de kosten laag en de lijnen kort om miscommunicatie & lage kwaliteit te voorkomen.


Bedrijfsgegevens

E-mail (ondersteuning): support@hammer-trading.eu

E-mail (vragen algemeen): info@hammer-trading.eu

E-mail (in- en verkoop): sales@hammer-trading.eu

Telefoon: 085 087 1044

KvK: 78452937

BTW: NL861404610B01